iqdentalsoft

Go to content

Main menu

Pret licenta

                                                              ACEST PRET ESTE PROMOTIONAL PE O PERIOADA LIMITATA !

Iqdentalsoft este o aplicatie web ,ceea ce va permite sa accesati programul de oriunde va aflati. Am optat pentru dezvoltarea acestui gen de aplicatie pentru a permite utilizatorului sa aiba acces la informatiile din laborator  din orice loc din lume se afla. Nu vrem sa fim conditionati de un computer aflat la birou. Nu vrem sa pastram datele noastre atat de importante pe un computer neprotejat. Aici toate datele sunt in siguranta,acestea fiind stocate pe server profesional.
Pretul unei licente este de 300 euro / an  (pentru utilizarea pe o perioada de minim 12 luni) Pentru plata in avans pe 2 ani se acorda o reducere de 15 % din valoarea totala. In aceasta suma anuala de utilizare  sunt incluse toate cheltuielile necesare cu intretinerea,hostingul si dezvoltarea viitoare a aplicatiei. Toate imbunatatirile si update-urile ulterioare vor fi adaugate gratuit. Pentru instalare si scolarizare  se percepe o taxa  unica in valoare de 150 euro.

Daca dupa un an,un client  nu mai doreste folosirea aplicatiei,aceasta  se poate inchide fara nici-un fel de costuri suplimentare.Pentru achizitionarea unei licente sau testarea  acestui program ,va rugam sa completati formularul de comanda din sectiunea  FORMULAR COMANDA  Dupa receptionarea cererii dvs. va vom trimite datele de acces la program cat si un maual de utilizare.

 
 
Back to content | Back to main menu