iqdentalsoft

Go to content

Main menu

Acord licenta aplicatie.

Juridic

Acord de licenta IQdentalsoft
Utilizand in orice fel Programul de gestiune pentru laboratoare dentare IQ dentalsoft ,demonstrati intelegerea si acceptarea in totalitate a conditiilor acestui acord de licenta.

Daca nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii nu accesati si nu utilizati Programul IQdentalsoft in nicio forma a sa.
Acest Acord de Licenta este o intelegere legala intre dumneavoastra (utilizator final - persoana fizica sau juridica) si Dentivo Laborator Dentar Voinic Catalin , intelegere pentru utilizarea programului de gestiune Iqdentalsoft  al Dentivo Laborator Dentar Timisoara , produs  ce functioneaza ca aplicatie web care include materiale tiparite si documentatie online sau electronica, toate acestea fiind protejate de legile dreptului de autor din Romania si de tratatele internationale. Prin accesarea  si utilizarea programului de gestiune Iq dentalsoft ,inclusiv in varianta de test gratuit timp de 30 de zile , sunteti de acord sa respectati conditiile acestui acord de licenta.


Acest Acord de Licenta este valabil pe teritoriul Romaniei.
1. DEFINITII DE TERMENI
Iqdentalsoft, ca si program de gestiune,in varianta actuala cat si in versiunile si variantele viitoare sunt proprietatea Dentivo- Laborator Dentar Voinic Catalin. Programul Iqdentalsoft si toate versiunile si variantele actuale si viitoare ale  acestuia vor fi denumite in continuare ca IQdentalsoft . Acest produs informatic este propietatea Dentivo-Laborator Dentar Voinic Catalin. CIF 21191442 , adresa: Timisoara, Str. Academician Sextil Puscariu  Nr. E9 Sc C  Ap 3 , cod postal 300393, jud. Timis, Romania, tel: 0722588697.

Dentivo-Laborator Dentar Voinic Catalin, va fi denumita in continuare ca Furnizor.
2. GENERALITATI
Acest Acord de licenta este reglementat de legislatia Romaniei.
Daca oricare dintre prevederile acestui Acord de licenta s-ar dovedi ilegala, nula sau, pentru oricare motiv, inaplicabila, atunci nu vor fi afectate validitatea sau aplicarea celorlalte prevederi ale sale. Prezentul Acord de licenta constituie formularea completa a Acordului dintre Furnizor si dumneavoastra si inlocuieste si anuleaza orice propunere sau comunicari prealabile, scrise sau orale, referitoare la continutul acestui Acord de licenta.

Acest Acord poate fi modificat doar de o anexa, care insoteste acest Acord sau de un document scris care a fost semnat, atat de dumneavoastra cat si de Furnizor. Acest Acord a fost scris in limba romana si nu poate fi tradus sau interpretat in orice alta limba. Preturile, costurile si taxele pentru utilizarea IQdentalsoft pot fi modificate
,urmand ca dumneavoastra sa fiti informat.
3. DREPTURI DE AUTOR
IQdentalsoft este protejat de conventiile internationale si de legislatia Romaniei referitoare la dreptul de autor, precum si de prevederile comerciale internationale. IQdentalsoft este proprietatea Furnizorului.
4. UTILIZAREA PROGRAMULUI
Prin prezentul acord de licenta, Furnizorul va acorda dumneavoastra si numai dumneavoatra licenta ne-exclusiva pentru utilizarea produsului IQdentalsoft. Puteti accesa si utiliza gratuit programul in scopul evaluarii si/sau exploatarii acestuia pentru o perioada de 30 de zile de la prima accesare. Pentru a putea utiliza programul IQdentalsoft dupa cele 30 de zile gratuite, trebuie sa cumparati de la Furnizor o licenta de activare.
Programul nu poate fi transferat, vandut, cedat, sublicentiat sau, indiferent prin ce mijloace, pus la dispozitia unei alte parti, fara a avea, in prealabil, acordul scris al Furnizorului. Modul in care utilizati IQdentalsoft trebuie sa fie conform cu prevederile acestui Acord.
Licenta pentru versiunea achitata a IQdentalsoft este valabila pe termen  
prestabilit , si  ramane la latitudinea Furnizorului daca trecerea la o versiune mai noua a IQdentalsoft este gratuita sau contra-cost.
5. RESTRICTII
Programul poate fi accesat  si  utilizat pe mai multe calculatoare ale Dvs. Odata cumparata o licenta de activare de la Furnizor, programul poate fi utilizat  doar de catre persoana fizica sau juridica ce a cumparat licenta de activare. Se pot face, de asemenea, copii ale documentatiei scrise care insoteste produsul, copii ce pot fi folosite numai pentru uz personal. Nu aveti dreptul sa decompilati, sa dezasamblati, sa inlaturati protectiile, sa transferati acest program catre terti sau sa incercati sa-i reconstituiti codul sursa. Este interzisa adaptarea sau modificarea, integrala sau partiala a programului IQdentalsoft.
6. SUPORT
Programul este furnizat ca atare. In perioada de 30 de zile de evaluare in care puteti utiliza programul gratuit, Furnizorul ofera asistenta tehnica prin e-mail
sau telefonic in limita timpului disponibil.
Acest acord de licenta confera utilizatorului care a cumparat o licenta de activare dreptul la asistenta tehnica prin e-mail. Asistenta tehnica include si se limiteaza la nefunctionalitati ale programului IQdentalsoft accesat de  pe un sistem care respecta cerintele de sistem descrise la punctul 10 din cadrul acestui acord. Furnizorul decide daca ofera suport tehnic in probleme care nu implica nefunctionalitati ale IQdentalsoft.
Versiunea gratuita de suport tehnic mai sus prezentata este inclusa in pretul licentelor
IQdentalsoft

Suport tehnic.
Acest serviciu de suport tehnic este
gratuit pe intreaga perioada de  utilizare a programului . La achizitia unei licente se face  o plata unica ptr  instalarea programului si scolarizare .Preturile sunt afisate pe site-ul www.iqdentalsoft.ro  Suportul tehnic se face prin email sau telefonic in intervalul de lucru afisat pe site.
Furnizorul se obliga sa pastreze confidentialitatea tuturor informatiilor si documentelor Dumneavoastra.
Este in intregime raspunderea Dvs pentru modul si rezultatul folosirii acestui serviciu. Furnizorul nu este si nu va putea fi responsabil pentru rezultatele utilizarii acestui serviciu.

Acest acord de licenta obliga utilizatorul sa instaleze actualizarile, adaptarile, dezvoltarile specifice ale programului  produse de Furnizor. Acest acord de licenta interzice utilizatorului sa instaleze orice fel de actualizari, adaptari, sau orice alt fel de programe software care sa aduca modificari asupra Programului
iqdentalsoft care nu sunt produse de Furnizor sau fara a avea acordul scris al Furnizorului.
Utilizatorul nu are dreptul sa pretinda Furnizorului dezvoltarea de actualizari, adaptari, dezvoltari specifice ale programului
IQdentalsoft.
Furnizorul se obliga sa anunte utilizatorul prin e-mail sau pe siteul www.
iqdentalsoft.ro la fiecare aparitie a unei actualizari, adaptari sau dezvoltari specifice programul
Utilizatorul se obliga sa aplice toate actualizarile dezvoltate de Furnizor pentru
IQdentalsoft, actualizari de care sunt anuntati prin e-mail sau care sunt afisate pe site-ul www.iqdentalsoft.ro
Pentru acordarea de suport tehnic ce implica corecturi in baza de date a
IQdentalsoft , utilizatorul se obliga sa ofere Furnizorului toate informatiile si fisierele cerute de acesta pentru a efectua operatiunea de corectare.
Furnizorul se obliga sa pastreze confidentialitatea tuturor informatiilor primite de la utilizator conform legislatiei in vigoare. Informatiile primite de la utilizator nu vor fi divulgate catre terti.
7. DURATA
Prezentul acord de licenta intra in vigoarea de la data
accesarii programului IQdentalsoft si dureaza pana la data cand acordul va fi reziliat sau cand Furnizorul nu va mai avea drepturi asupra programului IQdentalsoft .  Orice incalcare din partea dumneavoastra a prevederilor acestui Acord de Licenta va indreptati Furnizorul sa rezilieze in mod automat prezenta licenta fara notificarea prealabila.
8. GARANTIE LIMITATA
Furnizorul nu asigura, garanteaza si nu isi asuma responsabilitatea pentru efectele folosirii programului. Totodata Furnizorul nu garanteaza ca
IQdentalsoft va indeplini cerintele dumneavoastra.
9. RAMBURSAREA PAGUBELOR
a)Furnizorul nu va putea in niciun caz sa fie raspunzator pentru niciun fel de daune, inclusiv pierderi de date, daune accidentale sau daune indirecte, decurgand din utilizarea sau imposibilitatea de utilizare a programului, din incapacitatea de a folosi programul sau documentatia, sau din modul in care folositi programul sau documentatia decat in limita sumei achitate de Dvs catre Furnizor pentru licentele programului
IQdentalsoft cumparate, chiar daca Furnizorul a fost prevenit de eventualitatea unor astfel de daune.

b)Conform punctului 4 din acest acord de licenta, aveti posibilitatea de a utiliza gratuit in scopul evaluarii programul
IQdentalsoft pentru o perioada de 30 de zile de la prima instalare. Daca in aceasta perioada intampinati nefunctionalitati ale programului si totusi alegeti sa cumparati o licenta de activare, faceti acest lucru pe propria Dvs raspundere si nu veti putea avea nicio pretentie de rambursare sau plata a unei sume de bani de la Furnizor in nicio circumstanta.
c)In cazul in care utilizati gratuit programul IQdentalsoft pentru 30 de zile de la prima instalare si nu intampinati nicio nefunctionalitate a programului, iar dupa cumpararea unei licente intampinati nefunctionalitati ale programului , aveti obligatia de a anunta Furnizorul de nefunctionalitatea respectiva . In functie de gravitatea problemei vi se va comunica termenul de remediere a problemei. In cazul in care acest lucru nu se rezolva ,aveti dreptul sa pretindeti Furnizorului rambursarea unei sume de bani care nu poate fi mai mare decat suma de bani pe care ati platit-o pentru cumpararea licentei de utilizare  pe un an ,sau cel mult suma platita in avans din momentul defectiunii pana la finalul valabilitatii licentei.
10. CERINTE
SISTEM

  • PC.

  • ACCES RETEA INTERNET.


Back to content | Back to main menu